NIEUW! DAY1 World of Cars Summer Edition

13 Maart 2020
NIEUW! DAY1 World of Cars Summer Edition

De afgelopen maanden werkten wij keihard en met trots aan het neerzetten van een onvergetelijk DAY1 World of Cars event waarvoor tienduizenden autofans al tickets hebben gekocht.

We willen dat jullie en onze partners zich veilig en serieus genomen voelen. Voor ons als organisatie is de veiligheid en het welzijn van jullie en onze partners altijd de hoogste prioriteit. We denken altijd in oplossingen, vandaar dat we hard werken om mooie dingen in zware tijden voor elkaar te krijgen.

We willen een mega event neerzetten en in overleg met het RIVM, GGD en jullie kiezen we ervoor DAY1 world of cars naar 18,19 en 20 December in de Jaarbeurs in Utrecht te verplaatsen. Dit zodat we zeker weten dat jullie allemaal de ultieme beleving krijgen.

Achter de schermen waren we ook al druk bezig om een 2e DWOC op poten te zetten. Die wilden we eigenlijk tijdens het paasweekend bekend maken maar door de omstandigheden kondigen we dit 2e event nu al met grote trots aan: we organiseren een DAY1 World of Cars Summer Edition op het TT Circuit Assen op zondag 1 Juni. Omdat jullie belangrijk voor ons zijn gaan de kaarten voor Assen en Jaarbeurs vandaag online. Heb je al kaarten gekocht voor Jaarbeurs, dan mag je kiezen tussen Assen en Utrecht. Ticket bezitters krijgen hierover per e-mail bericht.

Ook hebben we voor autofans die nog geen kaarten hebben gekocht een mooie combi aanbieding. We nemen jullie heel serieus en kijken uit naar al het moois wat we de komende jaren samen gaan beleven! 

Thx voor al jullie support!

Jay Jay, La Fuente en het hele DAY1 World of Cars team.
 

Tickets
FOLLOW US: